Rólunk

Kik vagyunk?

A Blink.hu nem egy újabb műszempilla alapanyagokat forgalmazó webshop szeretne lenni! Szeretnénk kitűnni, szeretnénk újat adni, amiért érdemes minket választani, velünk dolgozni, fejlődni és építkezni. A szlogenünk pont ezért lett: “BUILD TOGETHER”.

A műszempilla világával amikor megismerkedtünk azt azonnal láttuk, hogy rengeteg oldal, youtube videó, fórum, facebook csoport próbál segítséget nyújtani, ha valamivel elakadna egy pillaépítő. Órákon keresztül lehet videókat és fotókat nézni csipeszekről, ragasztókról, pillákról, újdonságokról, hogy kinek mi vált be! De biztosan neked is ugyan az az eszköz esik majd kézre, neked is ugyanúgy működik majd a ragasztó, mint másnál? Te is hasonló szettet tudsz majd építeni? Sajnos az a tapasztalat, hogy ahogy másban is így ebben is különbözünk egymástól. Ekkor döntöttük el hogy mi leszünk az első olyan pillás cég, ahol lehetőséged van megnézni, kipróbálni termékeinket. Képviselőinknél minden termékből találsz mintát, egyelőre Budapest és vonzáskörzetében állnak rendelkezésedre. Mi így " Építünk együtt veled". Ezt hoztuk el neked.

Blink Lashes

Kövess Minket


Országos kiszállítás

Webáruházunkon keresztül az ország bármely területére kérheted a megrendelésed. Megrendelésedet a GLS futárszolgálat teljesíti akár másnapi szállítással.

Garantált Minőség

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű, kézzel készített szempillákat biztosítsunk a legversenyképesebb tulajdonságokkal. A minőséget a Song Lashes 30 éves tapasztalata garantálja

Személyes képviselet

Magyarországon egyedülálló, személyes termék képviselet. Nem muszáj egy képről döntened.

Biztonságos Fizetés

STRIPE fizetési szolgáltatóval dolgozunk. Nemzetközileg elismert megbízható szolgáltató, így biztonságban tudhatod a személyes adataidat.

Shopping Cart
Scroll to Top